FAQ

Heeft u nog vragen na het lezen van de onderstaande FAQ’s? Dan kunt u ze stellen onderaan deze pagina.

Wij kunnen uw aanvraag dan helaas niet in behandeling nemen. Wij kunnen pas garanderen dat wij een scheidsrechter (of twee) beschikbaar hebben nadat wij alle wedstrijdinformatie hebben ontvangen. Benodigde informatie is: waar wordt de wedstrijd gespeeld, op welke club, welk veld, welk team, de datum en het tijdstip van aanvang.

Het komt wel eens voor dat wij helemaal zijn volgeboekt op een zondag dus hoe eerder u de aanvraag doet des te groter de kans dat wij u kunnen helpen.

U kunt een offerte aanvraag indienen bovenin het keuzemenu bij Aanvragen. Na het ontvangen van uw offerte zullen wij kijken of we scheidsrechters beschikbaar hebben in de betreffende regio en u zsm een reactie terug sturen.

Ja, dat is sinds kort een optie voor een aantal clubs in regio Amsterdam. Het is mogelijk om met uw team een helft van het seizoen af te nemen bij ons of in 1 keer het hele seizoen. Wij kregen de vraag of dit mogelijk was steeds vaker en hebben besloten om hier een extra service van te maken. Interesse? Laat ons via het onderstaande formulier weten of u meer info wilt ontvangen.

Indien de wedstrijd is afgelast dient dit minimaal 24 uur van de voren aan ons doorgegeven te worden. U heeft dan recht op 50% restitutie van het totaalbedrag. Wanneer wij niet tijdig de annulering hebben doorgekregen dan brengen wij 100% in rekening en betalen wij onze scheidsrechters volledig uit.

Ja zeker, u kunt een scheidsrechter voor in de zaal aanvragen via ‘offerte’ bovenaan de pagina. De kosten bedragen €75,- per scheids, ongeacht de reis en wachttijd.

Uiteraard kunt u de aanvraag annuleren, hiervoor brengen wij wel 50% van het totaalbedrag in rekening mits u meer dan 24 uur van te voren de annulering aan ons doorgeeft. Zo niet, dan brengen wij 100% in rekening. De reden hiervoor is dat wij tijd en energie stoppen in elke aanvraag zodra deze binnen komt. Ook betalen wij de scheidsrechters gewoon uit wanneer de annulering minder dan 24 uur van te voren aan ze wordt doorgegeven.

Wanneer uw aanvraag niet door gaat of wij hebben geen scheidsrechter(s) voor u kunnen vinden dan krijgt u uw geld op dinsdag of vrijdag teruggestort.

Nog vragen?