FAQ

Heeft u nog vragen na het lezen van de onderstaande FAQ’s? Dan kunt u ze stellen onderaan deze pagina.

 

- Ik beschik nog niet over alle wedstrijdinformatie?

Wij kunnen uw aanvraag dan helaas niet in behandeling nemen. Wij kunnen pas garanderen dat wij een scheidsrechter (of twee) beschikbaar hebben nadat wij alle wedstrijdinformatie hebben ontvangen. Benodigde informatie is: waar wordt de wedstrijd gespeeld, op welke club, welk veld, welk team, de datum en het tijdstip van aanvang.

- Tot wanneer kan ik een aanvraag indienen?

Het komt wel eens voor dat wij helemaal zijn volgeboekt op een zondag dus hoe eerder u de aanvraag doet des te groter de kans dat wij u kunnen helpen.

- Mijn club staat er niet tussen bij ‘Scheids aanvragen’?

U kunt een offerte aanvraag indienen bovenin het keuzemenu bij Aanvragen. Na het ontvangen van uw offerte zullen wij kijken of we scheidsrechters beschikbaar hebben in de betreffende regio en u zsm een reactie terug sturen.

- Kan ik met mijn team het hele seizoen afnemen?

Ja, dat is sinds kort een optie voor een aantal clubs in regio Amsterdam. Het is mogelijk om met uw team een helft van het seizoen af te nemen bij ons of in 1 keer het hele seizoen. Wij kregen de vraag of dit mogelijk was steeds vaker en hebben besloten om hier een extra service van te maken. Interesse? Laat ons via het onderstaande formulier weten of u meer info wilt ontvangen.

Heeft u vragen, suggesties of op of aanmerkingen? Na het invullen van het onderstaande formulier ontvangt u binnen 2 dagen een bericht van ons.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Club

Suggesties / Opmerkingen