Afgelastingen

Het gebeurt meer dan eens dat een wedstrijd niet door gaat. Dit kan zijn wegens onweer, een laag water op de velden, sneeuw etc. Ook een tekort aan spelers kan een oorzaak zijn van een afgelaste wedstrijd. Dat is niet leuk voor de spelers maar ook niet voor de scheidsrechters die zijn ingehuurd om de wedstrijd te begeleiden.

Het blijkt in de praktijk dat het niet altijd duidelijk is hoe om te gaan met onze scheidsrechters wanneer een wedstrijd is / wordt afgelast. Wij hebben daarom de volgende ‘spelregels’ geformuleerd:

  • Wij verwachten dat u ons minimaal 24 uur van te voren meldt dat de wedstrijd niet door gaat (bij voorkeur per sms of mail of anders via de mobiele nummers die staan op onze site onder de rubriek ‘Contact’). Wij zien het als de verantwoordelijkheid van onze klant om ons tijdig te informeren.
  • Zijn wij op tijd van de afgelasting op de hoogte gebracht door u, dan krijgt u 50% van het aan ons betaalde bedrag teruggestort.
  • Heeft u niet op tijd laten weten dat de wedstrijd niet door gaat of vindt afgelasting plaats vlak voor of tijdens de wedstrijd, dan brengen wij u 100% van het totaal bedrag in rekening.

Wij vertrouwen er op dat deze “spelregels” duidelijk zijn. Mocht u na het lezen van het bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar iklaatfluiten@iklaatfluiten.nl of neem contact op via ons contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.